Συνεργάτες Ιατροί

Ιωάννης Γ.Κανιάρης

Μαιευτήρας
Χειρούργος ΓυναικολόγοςΣυνεργάτης μαιευτικών και γυναικολογικών κλινικών "ΙΑΣΩ", "ΛΗΤΩ" και "ΡΕΑ"

Το 1996 πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησε το Σεπτέμβριο του 2002 με βαθμό λίαν καλώς.
Υπηρέτησε την υπηρεσία υπόχρεης  υπαίθρου (αγροτικό) στο Π.Ι. Συκέας με έδρα ευθύνης το Γ.Ν.Μολάων Λακωνίας στο οποίο πραγματοποιούσε εφημερίες.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ως Δίοπος Ιατρός στο Ν.Ν.Α στη Κλινική ‘’ Καρδιάς – Θώρακος και Μεγάλων Αγγείων’’.
Εργάστηκε για εννέα μήνες ως ειδικευόμενος  ιατρός  στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Μυτιλήνης   ΄΄Βοστάνειο’’.
Για τέσσερα χρόνια εκπαιδεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία, στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του ‘’Τζανείου’’ Γ.Ν.Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε ενεργό συμμέτοχή στο επιστημονικό έργο της κλινικής με δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα  περιοδικά, με εργασίες  και ανακοινώσεις σε εγχώρια και διεθνή σε συνέδρια, ενώ πολλές φορές είχε επιλεγεί ως ομιλητής σε συνέδρια εκπροσωπώντας την κλινική του.  Είναι πρόσφατα κάτοχος των τίτλων ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics) για την αντιμετώπιση επειγόντων μαιευτικών περιστατικών (Μάρτιος 2011)και ALSG (Advanced Life Support in Gynecology) για την αντιμετώπιση επειγόντων γυναικολογικών περιστατικών (Μάιος 2011). 
Το Δεκέμβριο του 2011 πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις για την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας  της ‘’ Μαιευτικής και Γυναικολογίας’’. Το ιατρείο του βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού 286-288 στο Αιγάλεω (εμπορικό κέντρο  -Συντριβάνι  Center- δίπλα από τα Goodys), σε ένα χώρο που σκοπό έχει να προσφέρει στις γυναίκες των δυτικών προαστίων -και όχι μόνο -την ποιότητα και τις παροχές που πρέπει να έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα.
Είναι παντρεμένος με την ιατρό  Αγγελική  Καλδή, με την οποία έχουν  μια κόρη την Ευστρατία και ένα νεογέννητο αγοράκι. 


Επικοινωνία 

Ιερά Οδός 286-288 και Θηβών (πλησίον Μετρό Αιγάλεω)
Συντριβάνι Center Αιγάλεω, Τ.Κ. 12243
Τηλ: 210.5317575
Κιν: 6973054539   Fax: 210.5317570
E-mail: ikaniaris@gmail.com

Δέχεται κατόπιν ραντεβού


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


 Ο χώρος του Ιατρείου